Huisregels

Wat kunt u van handencentrum.eu/kinos verwachten? 
Handencentrum.eu/kinos levert deskundige multidisciplinaire behandeling. U mag van ons verwachten dat we goed op de hoogte zijn van uw situatie en de behandeling met u en collega’s afstemmen op uw persoonlijke situatie.

Aanmelding
Wanneer u in behandeling komt voor tweedelijns revalidatie of eerstelijns ergotherapie bent u verplicht een verwijsformulier aan te vragen bij uw (huis-)arts. Bij eerstelijns  fysiotherapie is een verwijzing niet noodzakelijk, echter wél wanneer u in aanmerking komt voor chronische behandeling fysiotherapie (lijst Borst). Wij adviseren u echter om altijd een verwijsformulier aan te vragen.
Neem in ieder geval bij de eerste afspraak een geldig legitimatiebewijs mee en, indien verkregen, het verwijsformulier.

Vergoeding 
Vergoedingen kunnen per verzekeraar en per kalenderjaar verschillen. Houd u in de gaten dat u zelf uw vergoedingen en behandellimiet dient te controleren! Indien u niet verzekerd bent, dient u de behandeling per pin af te rekenen bij de receptie. Dit geldt tevens voor de aanschaf van verkoopartikelen en/of eigen bijdrage spalkmateriaal.

Afmelden bij verhindering
Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, verzoeken wij u dit minimaal 24 uur van te voren aan te geven. Dit kan via het centrale telefoonnummer 040 - 23 66 446 of .

Afspraken die u niet tijdig afzegt of afspraken waarbij u niet verschijnt moeten wij persoonlijk bij u in rekening brengen. U ontvangt dan een rekening van 38 euro bij een gemiste afspraak bij de fysiotherapeut, ergotherapeut, maatschappelijk werker of psycholoog. U ontvangt een rekening van 50 euro bij een gemiste afspraak bij de arts. Uw zorgverzekeraar vergoed deze kosten niet.

Rechten 
U heeft te allen tijde recht op inzage in uw dossier, het recht op verbetering, aanvulling, verwijdering, afscherming en het recht op verzet. 

Privacy Policy - AVG 
Bij Zorgpraktijken 1.5 waar Handtherapie Nederland, Handencentrum.eu, RevaClinic en Kinos revalidatie onder vallen vinden we het van groot belang om zorgvuldig met uw gegevens om te gaan. Als u bij Zorgpraktijken 1.5 komt, is het noodzakelijk dat wij bepaalde gegevens van u vastleggen. In dit privacy statement staat beschreven op welke wijze we met uw persoonlijke informatie omgaan en wat uw rechten zijn met betrekking tot de verwerking van uw gegevens. 

Klik hier voor ons volledige privacy statement.   

De Functioneel Gegevensbeschermer voor RevaClinic is Maya Renders (Zorgpraktijken).

Heeft u nog vragen? 
Mocht u vragen hebben over de privacy en veiligheid van uw gegevens, kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook als u een vermoeden heeft dat er een datalek heeft plaats gevonden, of u komt een zwakte in ons privacy beleid tegen, vernemen wij dat uiteraard graag. Dat mag ook anoniem. Als het om gevoelige informatie gaat willen we u vragen de e-mail versleuteld aan ons de versturen.
Informatie Centrum:                          030-2547090
E-mail:                                                 

Meer weten? Neem nu contact op
logo small

Contactgegevens

Eindhoven

Dr.Cuyperslaan 53
5622 MA Eindhoven

T: 030 - 25 47 090 


Uden

Velmolenweg 169
5404 LC Uden

T: 030 - 25 47 090


Venlo

Bongerdstraat 227
5931 NE Tegelen

T: 030 - 25 47 090


's-Hertogenbosch

Pettelaarseweg 186
5216 BW 's Hertogenbosch

T: 030 - 25 47 090


Weert

Wilhelminasingel 271
6001 GS Weert

T: 030 - 25 47 090

Faxnummer alle vestigingen: 030 – 254 70 91