Vacature Revalidatiearts (m/v)

Wie zijn wij?

Wij zijn onderdeel van Equipe Zorgbedrijven, een zelfstandige groep van gespecialiseerde klinieken in Nederland. Wij vormen met Handtherapie Nederland, Handencentrum EU en Kinos Revalidatie een keten van multidisciplinaire handencentra met 28 vestigingen verspreid over Nederland en we zijn hard aan het groeien. Wij richten ons specifiek op problematiek van de bovenste extremiteit en bieden zowel eerstelijns fysio- en ergotherapie als tweedelijns medisch specialistische revalidatie aan. Daarnaast werken we samen met de NZA en zorgverzekeraars aan een innovatief zorgvernieuwing project. Als enige landelijke zorgaanbieder voor hand- en polszorg hebben we daarmee de mogelijkheid revalidatiezorg in de 1.5e lijn aan te bieden. We werken nauw samen met de handchirurgen van Xpert Clinic. Door deze directe en intensieve samenwerking leveren wij geïntegreerde zorg van de hoogste kwaliteit. Voor de regio’s Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht zoeken wij op dit moment

Revalidatieartsen (ca. 0,2 – 0,7 fte)

Wie zoeken wij?

Je bent een vooruitstrevende, ondernemende en ambitieuze revalidatiearts die graag werkzaam wil zijn binnen een innovatieve en servicegerichte setting en die wil meewerken aan toekomstgerichte revalidatiezorg in een veranderende zorgsector en daarmee een bijdrage levert aan de toegankelijkheid van de zorg. Ervaring met de revalidatie binnen een ZBC is een pre, maar ook AIOS worden uitdrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren.

Je bent in het bezit van goed ontwikkelde sociale vaardigheden en hebt een goede balans tussen empathisch vermogen, professionaliteit en medisch leiderschap. Je bent initiatiefrijk en vindt het een uitdaging de medische staf te positioneren binnen de organisatie. Je bent een teamspeler en gericht op samenwerking met collega’s van verschillende disciplines en je bent een integraal denker en werker. Je bent flexibel en bereid op meerdere vestigingen te werken.

Wat bieden wij?

Wij bieden een prettige werkomgeving waarin je met bovenstaande kwalificaties volledig tot je recht komt. Kernwaarden die centraal staan binnen onze organisatie zijn; focus, patiëntgerichtheid, continu verbeteren en excelleren. Maar ook eigen initiatief, samenwerken en verantwoordelijkheid nemen worden gewaardeerd.We geven je graag de ruimte en het vertrouwen om jouw bijdrage te leveren aan de verdere groei van ons mooie bedrijf. Dat kan in dienstverband (waarbij de salarissystematiek van de AMS wordt gevolgd), maar ook als ZZP-er.

Geïnteresseerd?

Vragen over de vacature kunt u stellen aan Ingrid van de Port, manager Revalidatiezorg via 06-18194742. Sollicitaties vergezeld van brief en cv, kun je richten aan t.a.v. Simone Obbing

Meer weten? Neem nu contact op
logo small

Contactgegevens

Eindhoven

Dr.Cuyperslaan 53
5622 MA Eindhoven

T: 040 - 23 66 446
F: 040 - 213 63 80


Uden

Velmolenweg 169
5404 LC Uden

T: 0413 - 27 12 00
F: 0413 24 74 56


Venlo

Kloosterstraat 2
5921 HC Venlo (Blerick)

T: 077 - 782 01 15


's-Hertogenbosch (vanaf juli 2016)

Pettelaarseweg 186

5216 BW 's-Hertogenbosch

T: 040 - 23 66 446
F: 040 - 213 63 80